🙂 🙂 🙂
Старо, уморено на вид куче се скита в двора на мъж. Мъжът преглежда нашийника на кучето и усеща добре нахранения му корем и знае, че кучето има дом.
Кучето го следва в къщата, слиза по коридора, скача на дивана, настанява се удобно и заспива. Човекът смята, че е доста странно, но го оставя да спи. След около час кучето се събужда, отива до вратата и човекът го пуска навън. Кучето маха с опашка и си тръгва.
На следващия ден кучето се връща и драска по вратата. Човекът отваря вратата, кучето влиза, слиза по коридора, скача на дивана, настанява се удобно и отново заспива. Човекът го оставя да спи. След около час кучето се събужда, отива до вратата и човекът го пуска навън. Кучето маха с опашка и си тръгва.
Това продължава с дни. Човекът става наистина любопитен, затова закача бележка на нашийника на кучето: „Кучето ти всеки ден дреме в къщата ми. „
На следващия ден кучето пристига с друга бележка, закачена на нашийника: „Живее в дом с четири деца – опитва се да навакса съня си. Може ли да дойда с него утре? ‘ 😊 🙂